بازدید مشترک بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت با ادارات شهرستان روانسر از سیاه چادرهای ابتدای شهرستان
در این بازرسی وضعیت بهداشتی سیاه چادرها با استفاده از تجهیزات پرتابل بازرسی از نزدیک مورد بررسی قرار گرفت و نکات بهداشتی جهت جلوگیری از شیوع بیماری های منتقله از آب و غذا و طغیان بیماری ها مطرح گردید و الزام به رعایت نکات بهداشتی از جمله موارد مطرح شده در زیر توسط افراد شاغل در این مکان مورد تاکید قرار گرفت.
دریافت کارت بهداشت و رعایت بهداشت فردی جهت کلیه افراد درگیر در فرآیند پخت و پز
استفاده از مواد خام مصرفی سالم و بهداشتی
استفاده از نمک های بسته بندی ید دار تصفیه شده دارای مجوز ساخت از سازمان غذا ودارو در پخت و پز
استفاده از روغن های دارای مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو با ترانس پایین
عدم بسته بندی غذا بیش از دو ساعت قبل از مصرف
استفاده از آب آشامیدنی سالم
عدم استفاده از ظروف یکبار مصرف فاقد مجوز و مشخصات و همچنین ظروف پلی استایرنی (ظروف پلاستیکی شفاف و نازک) در توزیع نوشیدنی گرم و غذای پخته شده
جمع آوری، انتقال و دفع پسماند های تولید شده به صورت بهداشتی