هفته جمعیت و تنظیم خانواده :

فعالیتهای صورت گرفته مرکز بهداشت شهرستان روانسر در هفته جمعیت و تنظیم خانواده .
1. تشکیل جلسه درون بخشی با مسئولین شبکه و کارشناسان ستادی در خصوص برنامه های هفته جمعیت و تنظیم خانواده .
2. تشکیل جلسه با مسئولین فرمانداری ، ارگانها ، نهادهای دولتی و غیر دولتی در راستای همکاری در اجرای برنامه های هفته جمعیت و تنظیم خانواده .
3. تشکیل همایش منطقه ای تحت عنوان جمعیت و تنظیم خانواده جهت و مسئولین و مردم .
4. برپایی چادر در محل سراب روانسر به مدت یک هفته و انجام آموزش و مشاوره جهت عموم مردم و تهیه و توزیع پمفلت و تراکت آموزشی .
5. برگزاری جلسات آموزشی جهت روحانیون ، طلاب ، بسیج خواهران و پزشکان تیم سلامت ، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ، دانشگاه پیام نور ، علمی – کاربردی ، پایگاههای دانش آموزی ، رابطین بهداشتی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی .
6. تهیه و نصب پلاکارد در خصوص هفته جمعیت .
7. درج شعار بهداشتی در خصوص بهداشت باروری در سر برگ نامه های اداری .
8. برگزاری مسابقه فوتبال و کوهنوردی تیم آقایان در خصوص هفته جمعیت و تنظیم خانواده .
9. اجرای برمانه های آموزشی در خصوص جمعیت و تنظیم خانواده در مرکزVCT .
10. ایراد سخنرانی در نماز جمعه توسط امام جمعه محترم شهرستان در خصوص هفته جمعیت و تنظیم خانواده .
11. برگزاری کلاسهای آموزشی جهت مردان و زنان واجد شرایط تنظیم خانواده و بهداشت باروری توسط بهورزان ، کاردان و کارشناس مراکز .