برگزاری کمیته التور و بیماری وبا در شهرستان روانسر جلسه هماهنگی کمیته التور شهرستان با حضور دکتر مظفری، مدیر بیمارستان، کارشناسان مسئول واحد های ستادی و مسئول آزمایشگاه در دفتر مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد. توصیه های بهداشت محیطی در راستای پیشگیری و کنترل بیماری التور : از آب لوله کشی کلردار برای نوشیدن ، شستشوی ظروف و سبزیجات استفاده کنید . در غیر این صورت آب را بجوشانید و پس از سرد شدن مصرف نمایید. سبزیجات و میوهها را قبل از مصرف با محلول پرکلرین، گندزدایی و پس از شستن با آب سالم مصرف کنید . از خرید و مصرف مواد غذایی پر خطر(آب میوه، بستنی، کباب و ...) از دستفروشان و دوره گردها اجتناب کنید. قبل از غذا خوردن و بعد از اجابت مزاج ، دستهای خود را با آب سالم و صابون بشویید. از آشامیدن آبهای نامطمئن در پارکها، باغها و فضای سبز جداً اجتناب کنید. حتی الامکان از غذاهای طبخ شده در منزل استفاده کنید. مواد خوراکی را در ظروف سر بسته، دور از دسترس مگس و حشرات نگهداری کنید. زباله را در کیسههای مخصوص زباله نگهداری نمایید و در سطل های محل جمع آوری پسماند قرار دهید. غذاها را به اندازه نیاز وبه صورت تازه تهیه و در یخچال نگهداری کنیدو از قرار دادن سبزی و میوه های نشسته در یخچال جداً خودداری نمایید. بعد از غذا چند قطره آب لیمو یا لیمو ترش تازه استفاده شود. از شیر و فرآوردههای لبنی پاستوریزه استفاده کنید یا شیر را به مدت ۲۰ دقیقه قبل از مصرف بجوشانید . در موقع خرید و حمل مواد غذایی، اقلامی مثل نان را در کنار میوه و سبزیجات نشسته و گوشت خام قرار ندهید. در مسافرتها حتما از لیوان شخصی، آب بسته بندی شده و میوههای قابل پوست کندن استفاده شود. هنگام استفاده از استخرهای شنا موازین بهداشتی را رعایت نمایید.