آیین تکریم و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان روانسر با حضور معاون بهداشتی دانشگاه و فرماندار این شهرستان برگزار شد

در این مراسم از زحمات دکتر محی الدین امینی مدیر پیشین شبکه بهداشت و درمان روانسر تقدیر و دکتر علی اکبر مظفری به عنوان مدیر این شبکه معرفی گردید.

دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه

ضمن تشکر از حمایت های فرماندار که در بحث سلامت بسیار کمک کار بودند تقاضای ادامه حمایت ایشان از بهداشت و درمان را داریم.
از زحمات دکتر امینی که از پزشکان جوان و مدیران مطالبه گر هستند تشکر می نمایم و آرزوی موفقیت برای ایشان دارم.
 انشاالله دکتر مظفری منشأ اتفاقات خوبی در شهرستان باشند و با برقراری ارتباط خوب با مدیران،سبب ارتقا بهداشت و درمان شهرستان گردند.

مصطفی زاده فرماندار روانسر

از زحمات و تلاش‌های شبانه‌روزی دکتر امینی در پیشبرد اهداف نظام سلامت بویژه پیگیری راه اندازی بیمارستان روانسر قدر دانی نمود و با تبریک و آرزوی موفقیت برای دکتر مظفری افزود : انتظار منشا خیر و تأثیرگذار بودن در این شبکه بخصوص برای مردم را داریم.