دکتر علی اکبر مظفری به عنوان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان روانسر

طی حکمی از سوی دکتر قباد محمدی رئیس دانشگاه دکتر علی اکبر مظفری به عنوان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان روانسر منصوب شد .
 دکتر علی اکبر مظفری از نخبگان بومی و زائیده شهرستان روانسر، دکترای تخصصی بافت شناسی از دانشگاه ارومیه و از سوابق اجرایی ایشان میتوان به تجربه  ۸ سال ریاست بیمارستان سینا کامیاران که در سال هشتم همزمان با حفظ سمت، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کامیاران اشاره نمود.

♦️ همچنین ایشان دوره ی مدیریت عالی بیمارستانی (TOT) که به صورت مشترک توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) و وزارت بهداشت برگزار شد را گذرانده است.

♦️دکتر مظفری چندی بیش در بخش IVF بیمارستان معتضدی کرمانشاه مشغول انجام وظیفه بوده و از این تاریخ به بعد در کسوت مدیریت شبکه بهداشت و درمان در زادگاهش روانسر ادامه خدمت خواهد داد .