فعالیت خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان روانسر

فعالیت خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان روانسر مورد بررسی قرار گرفت .

صبح امروز نشست هم اندیشی رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت با رئیس مرکز بهداشت شهرستان روانسر برگزار شد.

در این نشست مهدی محمودی با اشاره به گستردگی برنامه های سلامت افزود: ارتقاء سلامت نیازمند همکاری هرچه بیشتر سازمانهای دولتی با خانه مشارکت مردمی و سازمانهای مردم نهاد و موسسات خیریه است

وی از جایگاه خانه مشارکت به عنوان محلی برای پیگیری مطالبات مردم در مباحث مرتبط با سلامت یاد کرد و گفت : خانه مشارکت به عنوان نمایندگان حقیقی مردم و صدای رسای مردم ، تصمیم گیرندگان از طرف مردم می باشند و بر لزوم همکاریهای تنگاتنگ اعضاء خانه مشارکت مردم در ارتقاء بهداشت شهرستان تأکید نمود .

سالار غریبی رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان نیز ضمن بیان مشکلات و چالش های موجود بر هرگونه همکاری در راستای تلاش جهت توانمندسازی مردم در ارتقای سلامت خود و محیط، اجرای طرح های ارتقای سلامت مردم، انتقال و پیگیری مطالبات سلامت محور مردم به مدیران اعلام آمادگی نمود .