روز بهورز ؛ بر مدافعان و مراقبین با صلابت نظام سلامت

پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان روانسر بمناسبت روز بهورز :

روز بهورز ؛ بر مدافعان و مراقبین با صلابت نظام سلامت مبارک باد.

روز بهورز را به تمامی بهورزان سخت کوش و فداکار شهرستان روانسر تبریک عرض می نمایم ، خوبانی که با عزمی راسخ و اراده ای پولادین قدم در راه پر تنش تداوم تندرستی جامعه روستایی نهاده و آن را از لابه لای سنگلاخ ها و دره های عمیق و پرتگاههای خطرناک و پرپیچ و خم بیماری و ناتوانی به منزل زیبای آسایش و سلامتی رساندند. آنان که با دلی سرشار از امید، به دور از هر گونه چشم داشت از مراجعین می کوشند تا زیباترین ها را بیافرینند.

کودکان، مادران، پدران، جوانان ، میانسلان، پیرمردان و پیرزنان روستا بر شما درود می فرستند تا سلامت بمانید و با استعانت از خالق تندرستی ، اهالی روستا را سالم نگه دارید . درود بر شما که ادبیات و بیان زیبایتان نمادیست از درون پاک و بی آلایش تان .
ما نیز دوست تان داریم و تلاش خستگی ناپذیر شما را ارج نهاده و امیدواریم خداوند متعال همواره یار و یاورتان باشد.

بی شک دانش، تلاش، توان و تجربیات ارزنده ی شما بهورزان در پیشبرد اهداف نظام سلامت و دستیابی  به بهزیستن ستودنی و جای تقدیر است.

لذا در این مناسبت که بنام بهورز مزین است ضمن تبریک و شادباش به همه شما عزیزان خسته نباشید، خداقوت و دست مریزاد گفته و برایتان بهتربن ها را از ایزد متعال خواستارم.

دکتر محی الدین امینی