بازدید ریاست دانشگاه و هیات رییسه از مراحل پایانی راه اندازی بیمارستان روانسر

بازدید ریاست دانشگاه و هیات رییسه از مراحل پایانی راه اندازی بیمارستان روانسر 💢 عصر امروز دکتر محمدی رئیس دانشگاه بهمراه  معاونت های توسعه، غذا و دارو، مشاور و مدیر اجرایی ریاست دانشگاه، نماینده معاونت درمان، تجهیزات پزشکی، مدیر گروه فنی دانشگاه و مدیر IT  با حضور مدیریت شبکه از بیمارستان امام رضا (ع) روانسر بازدید نمودند . 💢 وی ضمن اعلام رضایت از اقدامات انجام شده توسط تیم مدیریتی شبکه بهداشت روانسر  برای پیگیری و اقدامات بموقع تقدیر و تشکر نمود .  ♦️ در این بازدید مقرر شد که در مدت باقیمانده تا افتتاح بیمارستان کلیه تجهیزات خریداری شده در محل بیمارستان مستقر گردد . ♦️ اقدامات باقیمانده که در اسرع وقت باید انجام شود شامل : راه اندازی سرور HIS ، اتمام کابل کشی شبکه، برقراری مرکز تلفن سانترال، آموزش نرم افزار مدیریت بیمارستانی HIS شرکت تیراژه به پرسنل بیمارستان، اتصال کامپیوترها به سرور، راه اندازی واحدهای CSR , CPR , اتاق عمل و بخشهای بستری و اورژانس .   ♦️ تداوم و پیگیری امور خرید کارپردازی و سامانه ای هم در مدت مقرر انجام  شود .