اولین مشارکت خیرین در خرید تجهیزات آزمایشگاه بیمارستان با اهدای مبلغ ۵ میلیارد ریال ظهر امروز برادران محمدی با حضور در دفتر مدیر شبکه برای اهدای مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان بعنوان کمک نقدی در خرید تجهیزات آزمایشگاه بیمارستان اعلام آمادگی نمودند. در این دیدار که با حضور حاج آقا قبادی و خانم سکوتی مدیریت سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه برگزار شد. ضمن قدردانی از کار نیک و خداپسندانه مرحوم حاج مصطفی محمدی در اهدای کمک نقدی به تجهیز آزمایشگاه بیمارستان این نشست را بسیار ارزشمند خواند و اقدام خیرخواهانه این خانواده را ارج نهاد همچنین مقرر گردید شبکه بهداشت روانسر با همکاری دانشگاه نسبت به تاسیس موسسه خیریه بیمارستانی روانسر اقدام نمایند و هر یک از برادران محمدی هم در صورت تمایل می توانند بعنوان اعضای این موسسه در هیات امنای موسسه عضویت داشته باشند. امید است نمونه این کارهای نیک و خداپسندانه برای خرید تجهیزات ، رفع نیازمندیهای ضروری و اولویت دار درمانی تداوم داشته باشد و مشارکت های مردمی سبب تهیه و تامین سریع سایر تجهیزات سرمایه ای بیمارستان روانسر شود.