یکصد میلیارد ریال برای تکمیل فرآیند خرید تجهیزات بیمارستان روانسر تخصیص اعتبار شد .

دکتر آرش لهونی با همراهی فرماندار و مدیریت شبکه بهداشت و درمان از مراحل پایانی راه اندازی بیمارستان روانسر بازدید نمودند و با اعلام این خبر گفت :

از تلاش و جدیت دانشگاه علوم پزشکی و شبکه بهداشت و درمان روانسر برای آماده سازی ساختمان و انتقال تجهیزات مورد نیاز قدردانی میکنم

وی افزود : حضور پزشکان متخصص در شهرستان خواسته بحق این مردم شریف بوده و برای تحقق این خواسته دستورات لازم را از وزیر بهداشت اخذ نموده ام و ان شا ا... در جلسه با معاونت درمان وزارت و هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اقدامات عملی و تسهیل در اختصاص سهمیه پزشکان متخصص بیمارستان روانسر انجام خواهد شد.

نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی همچنین از موافقت وزیر با درخواست ایشان مبنی بر تخصیص اعتبار یکصد میلیارد ریال برای تکمیل فرآیند خرید تجهیزات بیمارستان روانسر خبر داد.

جمعه دوم تیرماه ۱۴۰۲