بازدید کارشناسان معاونت درمان از تجهیزات تحویل شده به بیمارستان روانسر

بازدید کارشناسان معاونت درمان از تجهیزات تحویل شده به بیمارستان روانسر امروز صبح کارشناسان معاونت درمان بمنظور بررسی  و احصای نیازمندیهای تجهیزات بیمارستان ضمن بررسی تجهیزات تحویل شده و لیست نمودن  سایر نیازمندیها و تجهیزات لازم از آخرین وضعیت و فرایند آماده سازی و استقرار تجهیزات بخشها و واحدهای بیمارستان بازدید نمودند. همچنین طی دیدار دکتر امینی با دکتر قباد محمدی رئیس دانشگاه مقرر گردید سری دوم تجهیزات در روزهای آینده و نهایتا تا آخر هفته جاری تحویل شبکه بهداشت و درمان روانسر شود. قابل ذکر است تجهیزات هتلینگ و HIS بیمارستان ۳۲ تختی امام رضا (ع) روانسر نیز با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال در جلسه ( شنبه ۲۷ ام خرداد)  هیات رئیسه با درخواست مدیر شبکه بهداشت و درمان روانسر و مساعدت و موافقت آقای دکتر محمدی؛ ریاست محترم دانشگاه  تامین اعتبار شد. فرآیند خرید این تجهیزات و استقرار آن در بیمارستان ظرف یک تا دو هفته آینده انجام خواهد شد.