بازدید کارشناسان امور پشتیبانی و امور رفاهی  دانشگاه علوم پزشکی از بیمارستان روانسر
بازدید کارشناسان امور پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه علوم پزشکی از بیمارستان روانسر ظهر امروز پس از حضور مدیر شبکه در دانشگاه جهت شروع انتقال تجهیزات و اعلام برآورد وسایل هتلینگ بیمارستان ۳۲ تختی روانسر ، کارشناسان دانشگاه نیز جهت تایید لیست و بررسی نهایی لیست در محل بیمارستان حاضر شدند و مقرر گردید پس از تایید نهایی در جلسه هیات رئیسه، فرآیند خرید در اسرع وقت انجام شود. همچنین از سوی دکتر اختری؛ مشاور اجرایی ریاست دانشگاه و مسئول راه اندازی بیمارستان روانسر پیگیریها ودستورات لازم برای انتقال تجهیزات خریداری شده به روانسر انجام شد. همچنین با حضور کارشناسان آی تی و شرکت برنده مناقصه ایجاد و اجرای سخت افزار و تجهیزات شبکه HIS بیمارستان روانسر اجرای عملیات داکت گذاری، کابل کشی و نود گذاری آغاز شد.