جشنواره غذای سالم و صنایع دستی در مدرسه حضرت هاجر روانسر

بمناسبت گرامیداشت هفته سلامت جشنواره غذای سالم و صنایع دستی در مدرسه حضرت هاجر روانسر برگزار شد صبح امروز و بمناسبت گرامیداشت هفته سلامت جشنواره غذای سالم با همکاری آموزش و پرورش و شبکه بهداشت و درمان شهرستان در دبستان هاجر برگزار شد در این مراسم دکتر امینی در مورد اهمیت سبک زندگی سالم و تهدیدهای زیست محیطی برای زندگی سالم مطالبی را عنوان نمودند و دو عامل کلیدی تغذیه سالم و تحرک و فعالیت بدنی را برای سبک زندگی سالم مهم و کلیدی برشمردند. در این جشنواره دانش اموزان با محوریت شعار هفته سلامت با تهیه غذاهای سالم و قرار دادن آن در معرض دید دیگر دوستانشان بر ضرورت توجه هرچه بیشتر به تغذیه سالم برای تامین و ارتقاء سلامت در جامعه تاکید نمودند. در پایان به دانش آموزانی که مسائل بهداشتی و سلامتی در غذا را بیشتر رعایت کرده بودند جوایزی اهداء گردید.