بازدید و پیگیری راه اندازی بیمارستان موقت روانسر توسط دکتر لهونی نماینده اورامانات در مجلس شورای اسلامی دکتر آرش لهونی نماینده مردم اورامانات در مجلس و مهندس صادق کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه صبح امروز ضمن بازدید از پروژه بیمارستان موقت روانسر بر تسریع در اتمام و راه اندازی پروژه و شروع بکار آن بعنوان بیمارستان و  مرکز درمانی مورد مطالبه مردم تاکید کردند . مهندس کریمی ضمن تقدیر از دکتر لهونی برای پیگیری ویژه و تسریع در روند صدور پروانه بیمارستان روانسر افزود برای تجهیزات و نیروی انسانی بیمارستان از سوی دانشگاه اقدامات لازم انجام شده است و بمحض اتمام ساختمان فیزیکی و اتمام کار عمرانی توسط پیمانکار، بزودی تجهیزات مورد نیاز مستقر خواهد شد.

بازدید نماینده اورامانات در مجلس شورای اسلامی و معاون توسعه دانشگاه از بیمارستان موقت روانسر دکتر لهونی نماینده اورامانات در مجلس شورای اسلامی که وی را مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه همراهی می کرد، صبح امروز از پروژه بیمارستان موقت روانسر بازدید کرد. مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه: با توجه به اینکه احداث و راه اندازی بیمارستان اصلی روانسر زمانبر خواهد بود، دکتر لهونی نماینده اورامانات در مجلس شورای اسلامی، در دیدار با وزیر بهداشت به صورت ویژه پیگیر احداث بیمارستان موقت این شهرستان گردید. با دستور اکید دکتر عین اللهی به معاون درمان وزارت متبوع، مجوز لازم در این خصوص صادر و احداث این بیمارستان، در اولویت کار دانشگاه قرار گرفت و بلافاصله عملیات اجرایی آن آغاز شد. این بیمارستان که دارای ۲۴ تخت بستری و یک اتاق عمل است، در مراحل پایانی عملیات اجرایی می باشد، هم اکنون کلیه تجهیزات مورد نیاز آن آماده می باشد که بلافاصله پس از اتمام کار عمرانی، تجهیز و افتتاح می‌گردد. دانشگاه علوم پزشکی راه اندازی این بیمارستان را از اولویت های خود می داند و پس از اتمام عملیات عمرانی آن، در کوتاهترین زمان ممکن نسبت به تجهیز و راه اندازی این مرکز که از مطالبات به حق مردم است، اقدام خواهد نمود. بار دیگر از دکتر لهونی نماینده اورامانات در مجلس شورای اسلامی که به صورت ویژه پیگیر احداث، تجهیز، راه اندازی و تامین نیروی انسانی این مرکز می باشد، تشکر و قدردانی می‌نمایم.

۱۰ فروردین ۱۴۰۲