کارگاه توانمندسازی ویژه کارشناسان مشارکت های مردمی توسط مدیریت سازمان‌های مردم نهاد و خیّرین سلامت دانشگاه برگزار شد. حجت الاسلام اسماعیل قبادی مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه: دین مقدس اسلام بعنوان مکتبی اجتماعی وانسان ساز،اصل مشارکت و مسئولیت اجتماعی در پیشبرد اهداف اجتماعی را مبنای حرکت جامعه بسوی تعالی شناخته است۰ توسعه اجتماعی مستلزم مشارکت های مردمی در ابعاد مختلف بوده و تحقق دستیابی به اهداف تعیین شده به ویژه در حوزه سلامت نیازمند جلب مشارکت و حمایت همه جانبه آحاد مختلف جامعه میباشد. فن رفتار و سلوک با مردم کلید حل بسیاری از مشکلات جامعه بوده و مشارکت در سلامت نیازمند جلب اعتماد عمومی میباشد. بیان مسئله و اهمیت ارتباطات، تعریف مهارت و آشنایی با انواع مهارتهای ارتباطی ، تعریف سلامت اجتماعی، آشنایی با اجزاء ارتباط و خصوصیات ارتباط موفق از مهمترین مباحث مطرح شده در این کارگاه آموزشی بود. گفتنی است دکتر سمیعی رئیس اداره توسعه پایدار سلامت دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، مدرس کارگاه یک روزه بود.