در راستای ارزیابی شاخص‌های بهداشتی، بررسی وضعیت ارائه خدمات و رتبه بندی شبکه ها

در راستای ارزیابی شاخص‌های بهداشتی، بررسی وضعیت ارائه خدمات و رتبه بندی شبکه ها تیم پایش معاونت بهداشتی دانشگاه از شبکه بهداشت و در شهرستان روانسر بازدید کرد . صبح امروز دکتر خسرو کریمی معاون فنی و مدیران گروه معاونت بهداشتی با هدف بررسی نحوه ارائه خدمت و ارزیابی شاخص های بهداشتی ضمن حضور در ستاد شبکه از تعدادی از مراکز خدمات جامع سلامت شهری، روستایی، خانه های بهداشت و پایگاه های سلامت بازدید نمودند . همچنین در نشستی که بدین منظور در دفتر مدیریت شبکه برگزار شد ابتدا دکتر کریمی ضمن ابراز رضایت و قدردانی از همراهی و حمایت های مدیریت و زحمات صادقانه پرسنل نتایج این پایش را مثبت ارزیابی کرد و براهمیت خدمات بهداشتی و لزوم ارائه خدمت به نحو احسن به جمعیت تحت پوشش و ارتقاء شاخص ها و برنامه های حوزه بهداشت تاکید کرد . در ادامه هر یک از مدیران گروههای معاونت بهداشت گزارشی از پایش های انجام شده از مراکز و مداخلات انجام شده ارائه کردند و نیز در پایان به جمع بندی مطالب عنوان شده و ارائه پیشنهادات و آموزش های لازم پرداختند.