توصیه های مهدی محمودی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان روانسر بدنبال افزایش مبتلایان به بیماری کرونا در استان و کشور

قابل توجه مردم شریف شهرستان روانسر متاسفانه آمار روزهای اخیر نشان از افزایش موارد ابتلا به بیماری کرونا در اکثر کشورها دارد و طبق پیش بینی متخصصین امر، در هفته های آتی احتمال ورود کشور به پیک هشتم و به تبع آن استان کرمانشاه و شهرستان روانسر وجود دارد. رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی مهمترین اقدام پیشگیرانه در مهار بیماری کرونا می باشد ، با توجه به اینکه استفاده از ماسک تا شش برابر میزان ابتلا به بیماری را کاهش می‌دهد، باید استفاده از ماسک در همه اجتماع ها به عنوان یک ضرورت مورد توجه جدی قرار بگیرد. واکسیناسیون دومین راهکار مهم در مقابله با کرونا است لذا تاکید ما این است که همه جامعه هدف، دوزهای اول ،دوم و سوم را حتما دریافت کرده باشند و افرادی که این سه دوز را دریافت کرده اند بعد از ۶ ماه از دوز سوم، حتما نسبت به تزریق دوز یادآور واکسن اقدام کنند تا فاصله بین دوزهای واکسن زیاد نشود. از مسئولین محترم ادارات، سازمان‌ها و نهادها درخواست می گرددبر انجام واکسیناسیون پرسنل خود نظارت داشته باشند چرا که در مقوله سلامت، توجه و رویکرد ما باید رویکردی اجتماعی باشد؛ رعایت شیوه‌نامه های بهداشتی، استفاده از ماسک و واکسیناسیون ضمن جلوگیری از ابتلاء فرد به بیماری، سد و حصاری برای پیشگیری سایر افراد در تماس با وی از ابتلای به بیماری و نوعی حق‌الناس است که مردم باید به آن توجه داشته باشند. بیماری کرونا در سویه جدید (XBB) (ترکیبی از زیر سویه های BA.2.10.1 و BA.2.75 است)، که با علایم:  اسهال و استفراغ  ،اختلال در حس بویایی و چشایی ، خس خس و سنگینی سینه ، احساس درد در ناحیه چشم و یا سردرد  بدن درد و گرفتگی عضلات ، تنگی نفس ، احساس کلافگی ، تب و لرز همراه هست که حتما باید به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه شود.

باتوجه به اینکه یکی از علت‌های اصلی شیوع دوباره ویروس کرونا و وقوع پیک هشتم، کاهش تدریجی ایمنی زایی واکسن‌های تزریق شده است.تاکید می گردد نسبت به تزریق دوز بوستر واکسن کرونا اقدام گردد. در پایان با توجه به مطالب پیش گفت از کلیه عزیزان درخواست می گردد در راستای حفظ سلامت خود ،خانواده وجامعه، ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی بخصوص در اماکن عمومی نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام نمایند .

۲۱ دی ۱۴۰۱ ۲۱:۳۸