فراخوان مزایده عمومی واگذاری خدمات دارویی

فراخوان مزایده  عمومی  واگذاری خدمات دارویی

فراخوان مزایده  عمومی  واگذاری خدمات دارویی برنامه بیمه روستایی و پزشک خانواده

شبکه بهداشت و درمان شهرستان روانسر

دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه درنظردارد مزایده عمومی واگذاری خدمات دارویی برنامه بیمه روستایی و پزشک خانواده شبکه بهداشت و درمان روانسر را در بستر سامانه ستاد برگزار نماید. لذا از کلیه ی شرکتها و موسسات واجد شرایط دعوت می شود از تاریخ نشر این آگهی6/6/1401  لغایت پایان وقت اداری   یکشنبه   به تاریخ   23/6/1401   بابت خرید اسناد مزایده به سامانه ستاد به ادرس    setadiran.ir  مراجعه نمایند .

1-       سپرده شرکت در مزایده  معادل   900.000.000   ریال (نود میلیون تومان) به صورت ضمانتنامه بانکی و یا واریز نقدی وجه مذکور به حساب شماره 0104836907009  بانک صادرات شعبه روانسر بنام دریافت و پرداخت سپرده شبکه بهداشت و درمان شهرستان می باشد.

2-        آخرین مهلت بارگزاری پیشنهادات توسط شرکت کنندگان در مزایده  تاپایان وقت اداری روز چهارشنبه تاریخ 23/6/1401 ساعت 15 میباشد.

3-       محل تحویل یا بارگزاری مدارک و مسندات پیشنهادات : سامانه ستادایرن به آدرس setadiran.ir

4-       تاریخ بازگشایی پیشنهادات واصله روز یکشنبه تاریخ   27 / 6  /1401  ساعت  9 در محل کرمانشاه، بلوارشهید بهشتی، ساختمان شماره ی یک دانشگاه علوم پزشکی، طبقه ی دوم، دفتر مدیریت پشتیبانی و اموررفاهی می باشد.

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه

شبکه بهداشت و درمان روانسر