پیام تبریک گرامیداشت روز کارمند

پیام تبریک  گرامیداشت روز کارمند
پیام تبریک سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بمناسبت گرامیداشت روز کارمند :

همکاران ارجمند، تلاش و جد و جهد بی بلیغ شما خوبان در جهت پیشبرد اهداف نظام سلامت و پشتیبانی های پرسنل رسته اداری مالی همدوش و همگام با سایر کارکنان رسته بهداشتی درمانی ستودنی و قابل تقدیر است.
هر چند باور دارم در این شرایط سخت اقتصادی بعد از کرونا و مشکلات عدیده مالی،  گاها مطالبات کارمندان با تاخیر همراه بوده و هست اما امیدوارم با حمایت و مساعدتهای مدیران دانشگاه و پیگیریهای جدی و تلاش مضاعف در شهرستان بیش از پیش بتوانیم جوابگوی خواسته ها و مطالبات کارمندان گرانقدر شبکه بهداشت و درمان باشیم.
اینجانب ضمن تبریک روز کارمند از زحمات و تلاش‌های بی دریغ همه ی شما عزیزان صمیمانه تقدیر و تشکر نموده، سلامتی و بهروزی شما را از درگاه ایزد منان مسالت می‌نمایم.
 فرا رسیدن چهارم شهریور ماه و روز کارمند بر کارمندان و پرسنل ساعی و تلاشگر شبکه بهداشت و درمان روانسر فرخنده ومبارک باد.

🖋 دکتر محی الدین امینی