اخبار

کارگاه آموزشی و بررسی سه موضوع بیماری های منتقله از آب و غذا،تب کریمه کنگو و تب مالت

کارگاه آموزشی و بررسی سه موضوع بیماری های منتقله از آب و غذا،تب کریمه کنگو و تب مالت
کارگاه آموزشی و بررسی سه موضوع بیماری های منتقله از آب و غذا،تب کریمه کنگو و تب مالت، با حضور مدیران شبکه های بهداشت و درمان، مدیران مراکز بهداشت شهرستان های جوانرود ، روانسر ،ثلاث و پاوه، کارشناسان مربوطه استانی و شهرستانی و با حضور مدیران دامپزشکی شهرستانهای اورامانات ،با میزبانی شهرستان جوانرود برگزار شد
 
۵ خرداد ۱۴۰۱ ۰۸:۵۸

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید