در نشست ویدیو کنفرانس با روسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستانها در دفتر ریاست دانشگاه مطرح شد:

دکتر شکیبا معاون بهداشتی:

ارتقاء واکسیناسیون علیه کووید ۱۹ آبروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است به همین خاطر باید تمام تلاشمان را انجام دهیم.

در بحث کووید ۱۹ دو مورد را باید جدی بگیریم اولین بحث رعایت پروتکل های بهداشتی و زدن ماسک دومی مورد انجام واکسیناسیون (تزریق هر ۳ برای افراد بالای۱۸ سال و تزریق ۲ دوز واکسن برای افراد ۱۸ سال به پایین)

تزریق دوز سوم باید سرعت بیشتری در استان بگیرد تا میزان ابتلا،‌ نیاز به بستری در ICU و مرگ و میر به شدت کاهش یابد.

فعال سازی و تقویت تیم های مشترک با ادارات و اعمال نظارت و بازرسی مراکز و اماکن عمومی با حضور ادارات ذیربط باید انجام شود

اطلاع رسانی سامانه ۱۹۰  و رسیدگی دقیق به شکایات مردمی باید به نحو مطلوب انجام شود.

شهرستان دالاهو از نظر واکسیناسیون وضعیت بسیار خوبی در سطح استان را دارد.

تمامی مدارس کرمانشاه زیر ذره بین کارشناسان بهداشتی هستند و باید نظارت از مدارس بیش از گذشته  مورد توجه قرار بگیرد.

شاخص های بهداشت باید ارتقا یابد و به دوران قبل از کرونا بگردد.

تمام دغدغه و تلاش همکاران بهداشتی صیانت از سلامت مردم و تشویق جامعه به واکسیناسیون است.

باید تزریق واکسیناسیون جمعیت گروه سنی ۵ تا ۱۲ و ۱۲ تا ۱۸ سال را به طور جدی پیگیری کنیم و در اسرع وقت تزریق واکسن کرونای این گروه سنی را تکمیل کنیم.

واکسیناسیون تنها راه موثر پیشگیری از بیماری کرونا می باشد و اگر بخواهیم بیماری را به نحو مطلوبی کنترل کنیم باید این مهم را در سطح استان جدی بگیریم و تیم های سیار باید هر‌چه سریعتر تشکیل شود.

فراخوان فعال توسط مراقبین سلامت و بهورزان جهت تزریق هر سه دوز واکسن برای افراد بالای ۱۸ سال انجام شود و از همه مردم فهیم استان کرمانشاه می خواهم برای حفظ جان خود و عزیزانشان و کاهش مرگ و میر نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند.

برای تزریق دوز دوم و سوم واکسن کرونا نیاز به تبلیغات محیطی گسترده از طریق صدا و سیما،شبکه های اجتماعی در استان است که باید در اولین فرصت انجام شود تا مردم به اهمیت تزریق دوز دوم و سوم پی ببرند.

خدمتگزاری به مردم ایران بخصوص استان کرمانشاه افتخار ماست  و بحث واکسیناسیون نیز مشارکت ۱۰۰درصدی مردم را می طلبد.