حضور ریاست محترم دانشگاه در شهرستان روانسر

دکتر نیکبخت ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه 10 بهمن 89 در شهرستان روانسر حضور یافت . در این سفر که آقای مهندس اردلان معاون اجرایی مرکز بهداشت استان ، آقای دکتر باقر زاده مسئول بازرسی و شکایات دانشگاه و آقای دانیالی مسئول حراست سرپرست دانشگاه را همراهی می کردند دکتر نیکبخت ضمن دیدار با پرسنل مرکز بهداشت و سرکشی به واحد های مختلف ستادی و آشنایی با وضعیت شاخصهای بهداشتی شهرستان رضایت مندی مردم و پرسنل را اولویت کاری دانشگاه برشمرد . در این سفر همچنین در مورد افتتاح مرکز بهداشتی درمانی تازه تاسیس نهرابی در دهه مبارک فجر و انتقال خدمات بهداشتی از مرکز دولت آباد به این مرکز تصمیم گیری شد ، ضمن اینکه مرکز قدیمی دولت آباد نیز با حضور یک پزشک ، یک نفر دارویار ویک نیروی خدماتی کماکان فعال خواهد ماند و به مردم ارائه خدمت خواهد نمود .

ریاست دانشگاه

دکتر نیکبخت