مدیران سلامت استان در شهرستان روانسر

⭕️در ابتدای سفر به اورامانات نشست مشترکی به منظور بررسی وضعیت سلامت شهرستان روانسر در محل شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.

دکتر امینی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان روانسر:🔻🔻

🔹تعیین تکلیف بیمارستان موقت و حضور متخصصان مقیم مورد نیاز از جمله مطالبات مردم روانسر است.

🔹مسائل مربوط به امور بهداشتی ، مالی ، دارویی و پرسنلی از جمله مشکلات ما در شهرستان روانسر است.

💢مصطفی زاده فرماندار روانسر:🔻🔻

🔸از مدافعان سلامت و مدیریت و تلاش کارکنان حوزه سلامت شهرستان روانسر تقدیر می کنم، در این شهرستان همه دستگاه‌های اجرایی در این مورد همگام و هماهنگ بوده اند.

🔸در این مدت استحکام پیوند جامعه و دانشگاه را با مدیریت شما و وحدت مدیریتی استان نظاره گر بوده ایم‌ که توسعه استان را به دنبال داشته است که سند افتخاری محسوب می شود.

🔸مطالبات به حق مردم روانسر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بیشتر بر موضوع بیمارستان موقت معطوف است و لازم است در این مورد تصمیم لازم اتخاذ گردد تا هرچه سریعتر تعیین تکلیف شود.

✔️۱۲ دی ماه