بهره برداری از دو طرح عمرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در روانسر

دو طرح عمرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در روانسر به بهره‌برداری رسید

صبح امروز با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی استان، فرماندار روانسر و جمعی از مقامات محلی دو پانسیون پزشکان روانسر و نهرابی در این شهرستان به بهره‌برداری رسید.

🔺رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در آیین بهره برداری از این طرح ها، گفت: این طرح ها شامل ساختمان پانسیون پزشکان مرکز درمان بستر روانسر و ساختمان پانسیون پزشکان مرکز خدمات جامع سلامت روستایی نهرابی با زیربنای ۱۶۰ مترمربع در ۲ طبقه احداث شده است.

🔺دکتر «محمودرضا مرادی» افزود: برای ساخت این پروژه ها در مجموع بیست میلیارد ریال هزینه شده است.

🔺وی ادامه داد: اجرای این طرح ها به عنوان زیرساخت‌های رفاهی نقش مهمی در افزایش رغبت خدمت پزشکان دارد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان روانسر نیز گفت: این شبکه در حال حاضر هفت پانسیون پزشکان در مناطق شهری و روستایی دارد و مورد استفاده آنان است.

🔺دکتر «محی‌الدین امینی» افزود: هم اکنون ۱۶ پزشک عمومی و یک پزشک متخصص داخلی در پنج مرکز شهری و روستایی در روانسر فعالیت دارند.