نشست وبیناری ستاد مدیریت کرونای معاونت بهداشتی دانشگاه با موضوع واکسیناسیون

نشست وبیناری ستاد مدیریت کرونای معاونت بهداشتی دانشگاه با موضوع واکسیناسیون با حضور دکتر امینی، خانم دکتر محمودی و سایر مدیران، معاونین و کارشناس ستادی شبکه های بهداشت و درمان شهرستانها برگزار شد .

💢 اهم موضوعات و مباحث مورد انتظاری که در فرایند واکسیناسیون مورد تاکید قرار گرفت بدین شرح است :🔻

🔺کلیه مدیران ادارات و سازمانهای دولتی موظفند نسبت به پوشش ۱۰۰ درصد واکسیناسیون پرسنل اقدام کنند و نهایت همکاری را با مراقبین سلامت داشته باشند.

🔺کلیه متصدیان اصناف و مشاغل،  صنایع و کارخانجات، موظفند هر چه سریعتر نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند در غیر اینصورت از تداوم کسب و فعالیتشان ممانعت میشود.

🔺شوراها و دهیاران در روستاها با همکاری بهورزان نسبت به ترغیب و تشویق  افرادی که از تزریق واکسن امتناع می کنند اقدام نمایند.

🔺معلمین و دانش آموزان و دانشجویان و دانشگاهیان جهت استمرار کلاسهای آموزشی ملزم به تزریق واکسن هستند.

🔺خانم های باردار با مشاوره ماما و پزشک سریعا نسبت به تزریق واکسن اقدام نمایند .