کمیته درون بخشی برگزاری هفته ملی قلب

کمیته درون بخشی برگزاری هفته ملی قلب با حضور سرپرست مرکز بهداشت و کارشناسان ستادی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان روانسر برگزار شد .

💢 دکتر فاطمه محمودی در این نشست گفت : با توجه به شیوع بیماری کرونا و در معرض خطر بودن بیماران قلبی در دوران همه گیری کرونا آموزش های لازم با محوریت بیماری کرونا ارائه خواهد شد .

🔺رئیس مرکز بهداشت شهرستان افزود : بیماری‌های قلبی و عروقی  در کنار حوادث و تصادفات جاده ای علت اصلی  مرگ و میر در شهرستان را به خود اختصاص داده است از این رو به منظور آگاهی بخشی به عموم و ارتقا و ترویج اقدامات پیشگیرانه و کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی این کمیته تشکیل شده است.

🔺دکتر محمودی با اشاره به شیوع بیماری کرونا در شهرستان روانسر، یادآور شد: با بهره گیری از فضای مجازی مطالب آموزشی به صورت غیر حضوری و از طریق برگزاری وبینار و انتشار مطالب در پیام رسان های اجتماعی در دسترس عموم مردم قرار خواهد گرفت .