فرماندار شهرستان با خانواده مدافع سلامت شهید عبدالرضا ویسی دیدار و دلجویی کرد

💢

🔺دکتر امینی سرپرست شبکه بهداشت و درمان ، محمدی رئیس بنیاد شهید و حسینی رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان فرماندار را در این دیدار همراهی کردند .

✅ مصطفی زاده فرماندار روانسر ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی ، جانفشانی ایثارگرانه ایشان را  در بحران بیماری کرونا در راستای حفظ سلامت جامعه ستودنی خواند . و خدمت به خانواده شهدا را وظیفه و افتخاری برای هر مسئولی دانست

🔺وی افزود ابراز ناراحتی و همدردی همکاران این شهید درمراسم وداع و بدرقه کم سابقه بود و این خود گویای محبوبیت و مقبولیت این شهید بزرگوار است.

💢دکتر محی الدین امینی نیز ضمن ابراز همدردی گفت :  شهید عبدالرضا ویسی بهورز خانه بهداشت کانی شریف در مهر ماه امسال در اثر بیماری کرونا در حالی که تنها سه ماه تا پایان بازنشستگی مانده بود در راه حفظ سلامت جامعه به درجه رفیع شهادت نائل آمد .
😷 روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان روانسر
🆔 @ravansarit