آخرین وضعیت بیمارستان اصلی و موقت روانسر در شورای اداری شهرستان پیگیری شد

💠 جلسه شورای اداری شهرستان روانسر  با حضور دکتر کریمی معاون توسعه و مدیریت منابع استاندار و جمعی از مدیران کل استان و ادارات شهرستان در فرمانداری برگزار شد .
💢مصطفی زاده فرماندار روانسر  : 🔻
مطالبه اصلی مردم شهرستان تسریع در روند احداث بیمارستان ۶۴ تختخوابی و راه اندازی بیمارستان موقت است .

💢دکتر ایمانی معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی : 🔻
 😷ضمن توصیه به رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مدیران و مردم عنوان کرد :
🔺 دانشگاه با برگزاری مناقصه مجدد پس از بازگشایی پاکت های مناقصه در تاریخ ۲۱ اسفندماه ۹۹ ادامه روند احداث بیمارستان ۶۴ تختخوابی را به پیمانکار جدید و مورد تایید واگذار خواهد کرد .
🔺 در بحث راه اندازی بیمارستان موقت نیز اعلام کرد خوشبختانه زمین مورد نظر توسط سازمان جهاد کشاورزی به دانشگاه تحویل داده شده است و به محض اینکه تامین اعتبارات لازم توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ابلاغ شود دانشگاه ظرف مدت ۶ ماه نسبت به تحویل بیمارستان موقت اقدام خواهد نمود .