دومین مجمع سلامت شهرستان روانسر فردا در سالن جلسات فرمانداری برگزار خواهد شد .

دومین نشست مجمع سلامت شهرستان روانسر برگزار شد .
 این نشست باتلاوت ایاتی چند از کلام الله مجید آغاز گردید سپس دکتر  سریری  ضمن خیر مقدم به بیان ضرورت برگزاری  مجمع سلامت در  شهرستان   مطالبی را عنوان نمودند .
مصطفی زاده   فرماندار روانسر نیز  به نقش ادارات و نهادها در ارتقای سلامت شهرستان مطالبی ارائه نمودند  وی همچنین بر ضرورت نگرش های همه جانبه برای تامین سلامت جامعه تاکید کردوگفت: این امرنیازمند عزم ملی ،همکاری بین بخشی به ویژه مشارکت مردمی آحادجامعه است.
ماموستا محمدی امام جمعه روانسر نیز به نقش و جایگاه سلامت در اسلام  مطالبی را عنوان نمودند .
دکتر بیگلری رییس کارگروه سلامت و امنیت غذایی نیزگفت  اهمیت مجمع سلامت این است که نیازها و مطالبات مردمی از پایین اجتماع به بالا می باشد .

وی بر نیاز به  کشتارگاه ،سرویس بهداشتی فعال و پاکیزه و در دسترس علی الخصوص برای سالمندان وزنان باردار  ، اتلاف سگهای ولگرد در شهر  ، ساماندهی فاضلاب های روباز و ... تاکیدکرد.
در پایان نیز نمایندگان کانون های سلامت ، معتمدین و خیرین ، فعالین اجتماعی مشکلات و چالش های حوزه سلامت شهرستان را عنوان نمودند