هفته ملی کودک (14-20 مهر)

روز جهانی کودک روزی است که برای تجلیل از کودکان به رسمیت شناخته شده‌است. این روز در کشورهای مختلف در تاریخ‌های مختلف جشن گرفته می شود.

انتخاب شعار برای هفته ملی کودک جهت‌بخش و تعیین‌کننده مسیر فعالیت‌هاست و شعار «آینده را باید ساخت» نیز با این هدف پیشنهاد شده است که همه بتوانیم برای ساختن جامعه مطلوب تلاش کنیم و این جز با آموزش کودکان میسر نمی‌شود، همچنین این شعار انتخاب شد تا امید به آینده‌ای روشن برای کودکان ایران به عنوان نگاهی راهبردی همواره مورد توجه دست‌اندرکاران این حوزه قرار بگیرد.

هفته ملی کودک سال جاری (14-20 مهر) با رویکرد ارتقاء تکامل ابتدای کودکی و با تاکید بر بازی و تحرک فیزیکی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان کودکان برگزار می گردد. قرار است اهمیت دوران کودکی و نقش آن در شکل‌گیری شخصیت کودکان برجسته شود و همه ارکان جامعه نسبت به این موضوع حساسیت بیشتری پیدا کنند.

روزشمار هفته ملی کودک:

14 مهر روز «کودک، خانواده، سبک زندگی ایرانی اسلامی»

15 مهر «کودک، محیط زیست و میراث فرهنگی»

16 مهر (روز جهانی کودک) «کودک، صلح، بازی و نشاط»

17 مهر «کودک، رسانه و ارتباطات»

18 مهر «کودک، آموزش، سلامت و ایمنی»

19 مهر «کودکان با نیازهای ویژه، فرصت‌های برابر»

20 مهر «کودک، کتاب و فرهنگ مطالعه»