چند خبر خوب از زبان دکتر سریری

پیگیری ها نتیجه داد 🔻🤝
✅ ⭕ به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان روانسر دکتر سریری خبر داد :
💉 در راستای خدمت  رسانی بیشتر به بیماران عزیز  دیالیزی ، واحد دیالیز شهرستان   که با کمبود شدید اعتبار در سالهای اخیر مواجه بود الحمدلله با  پیگیری های انجام شده از طرف مدیریت شبکه  و مساعدت ریاست محترم دانشگاه   اعتبارات لازم  جذب گردید .
🧪و  با توجه به خواسته ی به حق مردم شریف شهرستان در خصوص کمبود فضای فیزیکی سالن انتظار آزمایشگاه مرجع شهرستان مبلغ( دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال) بابت ساخت سالن انتظار مناسب و الحاق به ساختمان قبلی توسط این شبکه جذب گردید .
💡 به علاوه مبلغ( ۲۰ میلیارد ریال) بابت خرید دستگاه چیلر مرکزی و احداث ساختمان تاسیسات ساختمان اداری شبکه بهداشت از محل درامد اختصاصی دانشگاه جذب گردید که تا پایان سال جاری به بهره برداری خواهد رسید .
🚑 در راستای  خدمت رسانی بیشتر به مردم شریف شهرستان پایگاه جاده ای فوریت های پزشکی با اعتبار(  سه میلیارد و یکصد و نود میلیون ریال )در حال حاظر در حال ساخت است که تا پایان سال جاری به بهره برداری خواهد رسید .