شعار روز جهانی سالمندان سال 2019 "فرصت های برابر برای تمام سنین"

شعار روز جهانی سالمندان سال 2019 "فرصت های برابر برای تمام سنین"

اهداف توسعه پایدار، نشان داده که فقط در صورتی توسعه قابل دستیابی خواهد بود که شامل همه سنین باشد. توانمندی سالمندان در همه ابعاد توسعه، از جمله ارتقاء مشارکت فعال آنها در امور اجتماعی، اقتصادی و سیاسی، یکی از راههای تضمین کاهش نابرابری های سنی است.

موضوع شعار امسال با هدف توسعه پایدار مطابقت دارد و بر راهبردهای مقابله و جلوگیری از نابرابری سنی در آینده تمرکز می­کند. تصمیم به انجام اقداماتی در جهت کاهش نابرابری سنی در داخل و بین کشورها صورت گرفته و هدف آن تضمین فرصت برابر و کاهش نابرابری ها می­باشد.

این اقدامات برای رفع تبعیض و توانمند سازی و ارتقاء درجه اجتماعی، اقتصادی و سیاسی سالمندان، صرفنظر از سن، جنس، ناتوانی، نژاد، قومیت، دین، وضعیت اقتصادی و سایر موارد می­باشد.

به دلایل پیشگفت، نهم مهرماه (اول اکتبر) هر سال تحت عنوان روز جهانی سالمند نام گذاری شده است که با هدف اطلاع رسانی و حساس سازی گروه های مختلف جامعه در خصوص اولویت های سلامت سالمندان، ترویج توجه به سلامتی قبل از بیماری، افزایش دسترسی سالمندان به اطلاعات سلامتی به ویژه از طریق رسانه های ارتباط جمعی، توجه به نیازهای بهداشتی آموزشی و درمانی سالمندان و گسترش فرهنگ همکاری درون بخشی و برون بخشی در مقوله سلامت، برنامه هایی در این زمان برگزار می گردد.

عناوین روزهای هفته:

چهارشنبه 98/7/3: (روز سالمند، سلامت و سبک زندگی سالم)

پنج شنبه 98/7/4: (روز سالمند و همبستگی در بستر خانواده و جامعه)

جمعه98/7/5: (روز سالمند، سنت های دیرین فرهنگی، دینی و تکریم منزلت آنان)

شنبه 98/7/6: (روز سالمند، رفاه اجتماعی و محیط توانمند ساز)

یکشنبه 98/7/7: (روز سالمند، عدالت، حقوق شهروندی و حمایت های قانونی)

دوشنبه 98/7/8: (روز سالمندی فعال و مشارکت اجتماعی)

سه شنبه 98/7/9: (روز سالمند و سازمان های مردم نهاد