فشار خون بیست و هفت هزار نفر از جمعیت شهرستان کنترل می شود

فشار خون بیست و هفت  هزار نفر از جمعیت شهرستان کنترل می شود
فشار خون بیست و هفت  هزار نفر از جمعیت شهرستان کنترل می شود

✅ دکتر رفعت جو  سرپرست مرکز بهداشت شهرستان روانسر  اعلام کرد🔻
🔹کمپین فشار خون از 27 اردیبهشت درشهرستان آغاز می شود .
🔹این جمعیت هدف ما هستند یعنی تمام مردان و زنان بالای 30 سال شهر، روستا و عشایر و تمام مادران باردار بدون شرایط سنی یعنی در هر سنی که باشند  و بیماران کلیوی باید غربالگری شوند.
🔹 این کار بسیار بزرگی است که با دستور وزیر بهداشت و درمان در ویدیو کنفرانسی که در دانشگاه برگزار شد، استارت خورد.
🔹شعار برنامه امسال " فشار خون ، بدانیم و اقدام کنیم" می باشد و برنامه کمپین فشار خون در دو مرحله اجرا می شود، مرحله اول از 27 اردیبهشت تا 17 خرداد آموزش و اطلاع رسانی و مرحله دوم از 17 خرداد تا 15 تیر ماه نیز غربالگری فشارخون خواهد بود و در این مدت باید تعداد افراد جامعه ای که فشار خون بالایی دارند شناسایی و غربالگری شوند.
🔹شایع ترین علت مرگ و میر در کشور، فشار خون بالا است که 60 درصد بیماران فشار خونی از بیماری خود اطلاع ندارند و این نوع بیماری را بیماری خاموش می گویند که می توان با امکانات کم و با فشار خون گرفتن ساده به وجود آن پی برد