افتتاح مرکز مشاوره تغذیه و رژیم درمانی :

اولین مرکز مشاوره تغذیه و رژیم درمانی مجهز به دستگاه (BODY ANALYZER) در مرکز بهداشت شهرستان روانسر افتتاح شد.

مسئولین سیاسی شهرستان از فعالیتهای مجموعه دانشگاه به ویژه ریاست دانشگاه به خاطر توجه ویژه به منطقه قدردانی کردند.

با حمایت و پشتیبانی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اولین مرکز مشاوره تغذیه و رژیم درمانی مجهز به دستگاه (BODY ANALYZER) با حضور امام جمعه ، فرماندار و مسئولین شهرستان و مدیر محترم گروه جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشتی و کارشناسان تغذیه آن معاونت در مرکز بهداشت شهرستان روانسر افتتاح شد.

در این مراسم که صبح روز چهارشنبه 24 خرداد ماه برگزار گردید آقای صفری فرماندار و امام جمعه محترم شهرستان روانسر از خدماتی که توسط دانشگاه علوم پزشکی به این منطقه ارائه گردیده اعلام رضایت نمودند و از فعالیتهای مجموعه دانشگاه به  ویژه ریاست دانشگاه به خاطر توجه ویژه به منطقه تشکر کردند.

گفتنی است این مرکز با هدف کاهش BMI مردم منطقه و به دنبال آن کاهش بیماریهای مرتبط با تغذیه در منطقه تأسیس گردیده و به کلیه گروههای هدف ارائه خدمات مینماید.

moshavra 2

moshavra 1