حضور ریاست محترم دانشگاه و هیئت همراه بمناسبت روز بهورز در شهرستان روانسر :

دکتر نیکبخت کاهش مرگ و میر مادران و کودکان و ارتقاء شاخص های بهداشتی کشور را مرهون زحمات بهورزان دانست .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در جمع بهورزان شهرستان روانسر با پراهمیت شمردن نقش بهورزان درارتقاء شاخص های بهداشتی آنان را پرچمدار و پیشگامان خط مقدم بهداشت و درمان کشور معرفی کرد.

بهورزان سربازان خط مقدم جبهه سلامت هستند .

دکتر نیکبخت کاهش مرگ و میر مادران و کودکان و ارتقاء شاخص های بهداشتی کشور را مرهون زحمات بهورزان دانست.

دکتر نیکبخت اظهار داشت: مبلغی جهت تعمیر خانه های بهداشت شهرستان در نظر گرفته خواهد شد.

امام جمعه محترم روانسر نیز اظهار داشت رعایت موازین بهداشتی ضامن اجرای فرایض دین مبین اسلام است و امروز به برکات نظام جمهوری اسلامی شاخصهای بهداشتی شهرستان روانسر ارتقا پیدا کرده است.

ملا عبدالله غفوری افزود:بهورزان نقش بسزایی در سلامت جامعه ایفا مینمایند بنحوی که نتایج آن در بلند مدت مشخص میگردد.

وی تسریع در احداث بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان روانسر  را خواستار شد.

سرپرست مرکز بهداشت و درمان شهرستان روانسر نیز گفت:این شهرستان دارای  35 خانه بهداشت روستایی می باشد و با فعالیت 53 بهورز در این شهرستان، بیش از 21322 نفر از جمعیت روستایی روانسر تحت پوشش خدمات بهداشتی درمانی هستند.

دکتر رضایی افزود: مرگ و میر مادران باردار و کودکان زیر 5 سال شهرستان روانسر از سال 84 تا کنون کاهش پیدا کرده است.

در پایان این نشست از 53 نفر از بهورزان شهرستان روانسر با اهدا لوح و هدایایی تقدیر شد و ریاست محترم دانشگاه عنوان کرد که مبلغ یک میلیون ریال نیز به 5 نفر از بهورزان نمونه شهرستان اهداء خواهد کرد .

bhvarz bhvarz

bhvarz