کسب عنوان برتر استان به مناسبت هفته سلامت توسط مرکز بهداشت روانسر :

این شهرستان با انجام فعالیتها و اقدامات متنوعی به مناسبت هفته سلامت 1390 و بر اساس ارزشیابی گروه ارزیاب دانشگاه عنوان شهرستان برتر را در بین 14 شهرستان استان کسب نمود .

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان روانسر این شهرستان با انجام فعالیتها و اقدامات متنوعی به مناسبت هفته سلامت 1390 مثل برپایی نمایشگاه پارک سلامت در محل سراب روانسر و انجام فعالیتهای آموزشی و بهداشتی در این محل، جمع آوری و معدوم نمودن داروهای تاریخ مصرف گذشته در سطح روستاهای شهرستان ، مراسم زنگ سلامت در مدارس ، همایش دوچرخه سواری ، همایش کوه پیمایی ، برگزاری مراسم روز بدون خودرو در شبکه بهداشت و درمان  شهرستان ، انتخاب روستای پاک و مدرسه پاک ،آموزش CPR  در مدارس ، سخنرانی در نماز جمعه ، مسابقه نقاشی در مدارس ، کارناوال کودکان پیش دبستانی و مهد کودکها  ، آموزش بهداشت دهان و دندان در مدارس ، ویزیت رایگان بیماران ، آموزش رابطین بهداشتی و ادارات ، آموزش اصناف و کارگران بخش صنعت ، توزیع ماسک رایگان در بین مردم در روز آلودگی هوا ، توزیع بیش از 4000 نسخه انواع سی دی ، پمفلت ، تراکت و بروشور آموزشی در سطح شهرستان و ... و بر اساس ارزشیابی گروه ارزیاب دانشگاه عنوان شهرستان برتر را در بین 14 شهرستان استان کسب نمود .