جلسه تامین نیروی انسانی بیمارستان امام رضا (ع) شهرستان روانسر

جلسه تامین نیروی انسانی بیمارستان امام رضا (ع) شهرستان روانسر صبح امروز جلسه ی تعیین و تامین نیروی انسانی بیمارستان در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد. در این جلسه که با حضور معاونت توسعه و منابع دانشگاه، مدیر شبکه بهداشت و درمان و رییس مرکز بهداشت روانسر، مدیر تشکیلات، مدیر نیروی انسانی دانشگاه و نمایندگان معاونت درمان، بهداشت، غدا و دارو، حراست و امور رفاهی تشکیل شد. مقرر گردید تامین نیروی انسانی بیمارستان تا زمان مصوب شدن چارت و ابلاغ آن از سوی وزارتخانه، از نیروهای درمانی رسمی که در سایر مراکز درمانی و بیمارستانی استان متقاضی انتقالی هستند و موافقت مراکز محل خدمت را دارند استفاده شود و در اولین کمیته نقل و انتقالات بررسی و اقدام شود و نیز سایر نیروهای مورد نیاز در قالب نیروی طرحی بکارگیری شوند.