پیگیری راه اندازی و شروع بکار بیمارستان موقت روانسر در ستاد دانشگاه

پیگیری راه اندازی و شروع بکار بیمارستان موقت روانسر در ستاد دانشگاه دکتر امینی مدیر شبکه بهداشت ودرمان روانسر صبح امروز ضمن حضور در دانشگاه، خواستار استقرار سریع تجهیزات بیمارستان موقت شد. با توجه به پایان تاریخ قرارداد، مقرر است در هفته اول اردیبهشت ماه اتمام ساخت و ساز و تغییرات فیزیکی در بیمارستان موقت صورت گرفته و ساختمان این پروژه توسط پیمانکار تحویل گردد. نظر به تاکید و پیگیریهای ویژه نماینده مردم اورامانات ،فرماندار و مساعدت دانشگاه برای شروع بکار هر چه سریعتر بیمارستان، دستورات لازم جهت استقرار دستگاه اکسیژن ساز از ریاست دانشگاه اخذ شد و در اردیبهشت ماه نیز تجهیزات بیمارستانی تهیه و تجهیز اقلام مورد نیاز بخش ها و واحدهای آن آغاز میشود. ان شاء الله با تامین نیروی انسانی نیز تا پایان خرداد، این بیمارستان با ۲۴ تخت فعال اورژانس و بستری افتتاح شود تا پاسخگوی بخشی از مطالبات بحق مردم شهرستان باشد. همچنین در خصوص کمبود دارویی شهرستان نیز پیگیریهای مجدد انجام شد و بزودی باتوجه به استقرار داروخانه و انبار دارویی بیمارستان موقت، سهمیه ویژه ای در بخش دارویی نیز به شهرستان اضافه خواهد شد.