حضور تیم بازرسی ویژه رئیس دانشگاه در شهرستان روانسر

حضور تیم بازرسی ویژه رئیس دانشگاه در شهرستان روانسر در اولین روز از سال نو، تیم ویژه بازرسی نوروزی رئیس دانشگاه به سرپرستی دکتر شکیبا، امروز با حضور در مراکز جامع سلامت شماره یک و دو و مرکز واکسیناسیون کرونا ضمن تبریک عید و سال نو به همکاران، ارائه خدمات واحدهای دندانپزشکی، آزمایشگاه، رادیولوژی،  پزشکان، پرستاران، واحد مامایی و مراقبین سلامت پایگاه های بهداشتی بازدید و آمادگی این مراکز را برای ارائه خدمات درمانی در تعطیلات نوروز بررسی کردند. و از حضور مدیران، مسئولین و پرسنل مراکز تابعه در روز تعطیل رضایت کامل داشتند و بعنوان نقطه قوت شبکه بهداشت ودرمان روانسر اعلام نمودند.

در این بازدید موضوع کمبود دارویی شهرستان با معاونت بهداشتی مطرح گردید و ایشان نیز طی تماس با معاونت غذا و دارو پیگیر مشکل شهرستان شدند و خواستار رفع کمبودها شدند.

تیم پایش کننده ضمن تشکر و تقدیر از عملکرد تیم مدیریتی و پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان، ارتقای قابل قبول شاخصهای مورد ارزیابی را بعنوان نقطه قوت این بازدید برشمردند.

اول فروردین ۱۴۰۲