تقدیر از رابطین بهداشتی شهرستان روانسر

ششم بهمن ماه 89 در مراسمی با حضور سرپرست مرکز بهداشت ، سرپرست امور درمان و جمعی از پرسنل مرکز بهداشت روانسر از رابطین بهداشتی شهرستان روانسر تجلیل شد . در این مراسم که در سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار شد خانم لرستانی سرپرست مرکز بهداشت روانسر نقش رابطین در پیشبرد اهداف نظام سلامت را مهم توصیف کرد و خواستار تلاش بیشتر رابطین در انتقال آموزشها و فعالیت های مرکز بهداشت به جامعه شد . در ادامه این مراسم مهندس طهماسبی سرپرست امور درمان و کارشناس مسئول واحد طرح و گسترش در مورد فعالیت های پزشک خانواده و لزوم مراقبت بیماران به همراه پرونده و ثبت دقیق مراقبت و فعالیتهای پزشک در پرونده سلامت بر اساس دستورالعمل کشوری مطالبی را عنوان نمود و افزود با توجه به اینکه شهر روانسر نیز تحت پوشش برنامه پزشک خانواده قرار دارد و جمعیت شهر بصورت تعریف شده بین پزشکان موجود تقسیم شده است منبعد پزشکان شهرستان موظف به پذیرش جمعیت هدف و تعریف شده خود می باشند و خواستار همکاری رابطین جهت معرفی این خدمات به جامعه شد . در پایان این مراسم و پس از پذیرایی با اهدای جوایزی از تلاشهای موثر رابطین تجلیل شد .

رابطین