دکتر مرادی رئیس دانشگاه : روانسر به عنوان دروازه اورامانات برای بخش سلامت بسیار مهم است

روانسر به عنوان دروازه اورامانات برای بخش سلامت بسیار مهم است

💢دکتر مرادی رئیس دانشگاه:🔻🔻

💠 از هماهنگی و انسجام شهرستان و مدیریت و حمایت های دکتر لهونی و کمک های ارزشمند ایشان به بخش بهداشت و درمان منطقه و نیز همکاری های بسیج بخصوص در زمینه واکسیناسیون سپاسگزاری می نمایم.

💠در مورد بیمارستان موقت، با مساعدت های انجام شده کارهای خوبی از جمله تامین زمین جهت احداث بیمارستان موقت روانسر اقدامات اولیه و دیوار کشی محوطه صورت گرفته است.

💠برای ساخت بیمارستان تاکنون چهار مرحله مناقصه برای واگذاری بیمارستان انجام شده است، اما تاکنون به دلایلی از جمله به حد نصاب نرسیدن شرکت کننده، نقص مدارک و برآوردهای هزینه بیشتر از قیمت، در کمیته فنی و بازرگانی به نتیجه نرسیده است.

💠اکنون در آستانه انجام مرحله پنجم واگذاری ساخت بیمارستان موقت هستیم و امیدواریم در این مرحله شرایط برای واگذاری آن فراهم شود.

💠 احداث اسکلت و دیوارکشی بیمارستان دائمی شهرستان نیز  تا کنون حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.