آخرین پیگیریها از بیمارستان موقت روانسر

دکتر امینی خبر داد

دکتر آرش لهونی؛ نماینده مردم اورامانات ضمن پیگیری روند کار بیمارستان موقت از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بر تسریع در تهیه و استقرار کانکس های بیمارستان موقت روانسر تاکید کرد و خواستار رفع موانع موجود و اقدامات عملی در جهت تحقق این مطالبه ی بحق مردم شهرستان روانسر شد.

🔺و بدنبال پیگیریهای نماینده اورامانات،  فرماندار شهرستان با همراهی سرپرست شبکه بهداشت و درمان، شهردار و پلیس راهنمایی و رانندگی از روند آماده سازی بیمارستان موقت بازدید کردند و نسبت به تسریع در روند اختصاص جاده دسترسی و ایجاد و نصب درب های ورودی و خروجی دستورات لازم را ابلاغ نمودند.

🔺لازم به ذکر است با توجه به اینکه مناقصه خرید کانکسهای بیمارستان موقت، در مرحله اول بدون شرکت کننده و متقاضی بود، مرحله دوم مناقصه در سامانه ستاد اعلام شده و فرآیند و روال اداری مناقصه در حال انجام  است که بمحض تعیین نتیجه مناقصه، اطلاع رسانی خواهد شد.

مقدمات و کارهایی که تا کنون انجام شده : 🔻

🔺 تخریب ساختمان قدیمی جهادکشاورزی واقع در محوطه، تغییر مکان دکل برق واقع در محوطه،  دیوار کشی بتنی ،  تعیین و جانمایی برای انشعاب جدید برق  ، تهیه و خرید  درب های ورودی و خروجی و استقرار دربها در طی هفته جاری

💢 همزمان پیگیریهای لازم در خصوص نیروی انسانی و کادر درمانی ( متخصصین)  با معاونت نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی نیز انجام شده است.  وامید است با تعامل و همکاری دانشگاه علوم پزشکی،  نماینده اورامانات،  فرماندار و شبکه بهداشت و درمان این مهم سریعتر محقق شود.