آخرین وضعیت بیمارستان ۶۴ تختخوابی و موقت روانسر

عصر امروز دکتر آرش لهونی نماینده مردم اورامانات، مهندس سالاری معاون امور عمرانی استاندار ،دکتر وفایی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با حضور پیمانکار جدید از شروع مجدد پروژه در حال ساخت بیمارستان اصلی روانسر بازدید کردند .
🔰دکتر لهونی در این بازدید عنوان کرد: در تلاشیم هرچه زودتر مردم شهرستان به مطالبه بحق خود برسند و از مهندس سالاری و دکتر وفایی درخواست میکنم توجه ویژه ای به تامین اعتبارات مالی و رفع موانع ساخت بیمارستان اصلی و راه اندازی بیمارستان موقت داشته باشند .

✅ موضوع بیمارستان اصلی :
🔺 عملیات ساخت فاز اول بیمارستان  توسط پیمانکار جدید این هفته شروع می شود .
🔺 اعتبارات لازم در بودجه امسال و در غیر اینصورت قطعا در سال بعد اختصاص داده خواهد شد .

✅ موضوع بیمارستان موقت :

🔺سازمان برنامه ریزی باید هر چه زودتر مبلغ مصوب شده را به حساب دانشگاه واریزکند و دانشگاه نیز پیرو وعده خود نسبت به استقرار تجهیزات بیمارستان موقت ظرف شش ماه اقدام کند تا بیمارستان موقت هم به بهره برداری برسد .