نشست هم اندیشی تدوین سند جامع سلامت استان های کلان منطقه غرب کشور توسط کرمانشاه به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد

نشست مجریان تدوین سند جامع سلامت استان های کلان منطقه دانشگاههای علوم پزشکی کرمانشاه ، همدان ،کردستان وایلام به صورت ویدئو کنفرانس در تاریخ یازدهم دیماه  98در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد.

این جلسه به منظور تبادل تجربیات، هم اندیشی و وحدت رویه در راستای پیشبرد سند جامع سلامت استان به همت دکتر الماسی مجری پروژه برنامه جامع سلامت استان کرمانساه و دبیرخانه کارگروه سلامت وامنیت غذایی دانشگاه کرمانشاه تشکیل شد.

دکتر الماسی  در این نشست با اشاره به چالش های پیش روی تدوین برنامه جامع سلامت استان گفت تلاش می کنیم با تعامل فکری و تبادل تجارب اجرایی در مورد سند سلامت استانها به راهکاری موثر جهت رفع موانع دست یابیم.

وی افزود در تدوین سند جامع به دنبال نهادینه کردن و ترویج گفتمان مشارکتی هستیم تا همه نسبت به مدیریت سلامت احساس تعلق کنند.

دکتر رضایی رییس اداره تامین و ارتقای سلامت کارگروه سلامت وامنیت غذایی دانشگاه نیز گفت هر چند در همه دانشگاهها در تدوین برنامه سند جامع سلامت اقدامات موثری انجام گرفته است اما به نظر می رسد پروسه تدوین سند جامع سلامت  در سطح استانها باید مورد بازبینی قرار گیرد و این مسئله نیازمند مدیریت بیشتر از سوی وزارتخانه می باشد.

وی همچنین گفت سازمانها قاعدتا مجری پروژه هایی خواهند بود که تامین منابع مالی پروژه های مذکور مشخص شده باشد در حالیکه برای تدوین برنامه جامع سلامت اعتباری تخصیص داده نشده است .

در ادامه نظرات وپیشنهادات سایر استانها نیز مطرح شد ونهایتا مقرر گردید پیرو مذاکرات به عمل آمده  در خصوص چالش هایی که دانشگاهها در پیشبرد تدوین سند با آن مواجه هستند  مکاتبه ای تنظیم وتجمیع گردد و مراتب با امضای هر چهار دانشگاه جهت حمایت طلبی از وزارتخانه وایجاد وحدت رویه مورد پیگیری قرار گیرد.