سخنرانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان روانسر در نماز جمعه

به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر دکتر صحبت رضایی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان روانسر ضمن حضور در نماز عبادی سیاسی جمعه به ایراد سخنرانی پرداخت . در این مراسم دکتر رضایی با بیان شعار روز جهانی مبارزه با مواد مخدر با عنوان " به سلامتی فکر کنید نه به مواد " به دسته بندی انواع مواد به مواد افیونی یا مخدر ، مواد محرک ، مواد توهم زا و مواد خواب آور یا آرام بخش پرداخت و در ادامه ضمن شرح مختصری در مورد علل و زمینه های گرایش به اعتیاد ، راه های پیشگیری از آن را آگاه کردن آحاد جامعه از خطرات و مضرات مواد مخدر ، تقویت فعالیت های جایگزین ، افزایش مهارت های زندگی و ارتقای سطح فرهنگی ، اعتقادی و دینی جامعه  دانست . در پایان نیز گزارش مختصری از عملکرد شبکه بهداشت و درمان شهرستان را از زمان حضور خود در این مرکز جهت حضار برشمرد .

N-jomae 1

N-jomae 2