پیام تبریک سرپرست شبکه بهداشت روانسر به مناسبت روز دندانپزشک

همکاران ارجمند دندانپزشک

با سلام و احترام،

بب

امروزه تامین، حفظ و ارتقای سلامت آحاد جامعه مدیون انسانهای والایی است که فرهنگ غالب آنان نجات جان یک انسان به مثابه احیای تمام انسانها قلمداد میشود. دندانپزشکان یکی از رکن های اساسی نظام سلامت کشور هستند که با دانش و مهارت و چیره دستی خدمات ارزنده ای در راستای ارتقای بهداشت دهان و دندان که جزء ضروری و لاینفک سلامت و تعیین کننده مهم کیفیت زندگی جامعه انسانی می باشد، ارائه میدهند.

گرامیداشت خدمات دندانپزشکی و بهداشت دهان دندان دریک روز خاص از سال عطف توجه عمومی به جایگاه دندانپزشک  و قدردانی از  شما عزیزان است. اینجانب بیست و سوم فروردین ماه روز دندانپزشکی  را به شما  دندانپزشکان عرصه بهداشت عمومی  ،  که در پیشبرد اهداف علمی- پژوهشی مبتنی بر نیاز جامعه از هیچ کوششی دریغ نمی ورزند تبریک و تهنیت عرض مینمایم و توفیق روز افزونتان را از درگاه باریتعالی در تامین سلامت دهان و دندان با توسعه و تعمیق خدمات به آحاد جامعه شریف  شهرستان روانسر  مسئلت نموده و سال جدید را سالی پربار و همراه با شادکامی برای شما وخانواده معزز تان آرزو مینمایم.

دکتر فریدون نوری

سرپرست شبکه بهداشت و درمان روانسر