سخنرانی امام جمعه محترم روانسر راجب دستاوردهای برنامه تحول نظام سلامت در نماز جمعه

سخنرانی امام جمعه محترم روانسر راجب  دستاوردهای برنامه تحول نظام سلامت در نماز جمعه

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت روانسر   حاج ماموستا غفوری امام جمعه محترم شهرستان روانسر در خطبه های دوم  نماز جمعه این هفته روانسر با توجه به مکاتبه  شبکه بهداشت روانسر مبنی بر ایراد سخنرانی  راجب برنامه تحول نظام سلامت به دستاوردهای ارزشمند این برنامه سخنانی ایراد نمودند  .

ایشان ابتدا  به بیانات ارزشمند حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری در راستای خدمت به مردم و رفع فقر و محرومیت  در جامعه و حمایت و کمک به طبقات محروم  و مستضعف جامعه   اشاره نمودند .

امام جمعه روانسر در بخشی دیگر از سخنان خود به مهمترین دستاوردهای این طرح از جمله کاهش میزان پرداختی بیماران بستری در بیمارستان ها تا 10 درصد  ، ترویج زایمان طبیعی و حمایت و حفاظت مالی از بیماران خاص  و صعب العلاج  که  از 15 اردیبهشت آغاز گردید ه اشاره نمودند .

در پایان نیز ایشان  با تشکر و قدر دانی از بانیان این طرح خدا پسندانه  و عدالت محور  برای  خدمتگذاران نظام و دولتمردان دلسوز آرزوی سلامت و سعادت نمودند .