برگزاری جشنواره آموزشی / تحصیلی جایزه ملی ایثار و انتخاب دانشجویان شاهد و ایثارگر برتر علمی

برگزاری جشنواره آموزشی / تحصیلي جایزه ملی ایثار و انتخاب دانشجویان شاهد و ایثارگر برتر علمی

مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه از برگزاری جشنواره آموزشی و تحصیلی جایزه ملی ایثار و انتخاب دانشجویان شاهد و ایثارگر برتر علمی خبر داد.

فرشاد شاکری با اشاره به اینکه این جشنواره در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می شود عنوان کرد: در مرحله استانی دانشگاه های کلان منطقه حضور دارند ،دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های کرمانشاه، همدان، ایلام و کردستان با هم به رقابت می پردازند و در نهایت تعداد 15 نفر به مرحله کشوری راه پیدا خواهد کرد.

وی افزود: دانشجویان برتر مرحله استانی تا پایان آذر ماه برای مرحله کشوری که در اسفندماه می باشد معرفی و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه خواست که در صورت دارا بودن شرایط(با مطالعه شرایط شرکت در این جشنواره و یا مراجعه به دفتر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه) در این جشنواره شرکت نمایند.

گفتنی است این جشنواره هر سال با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود.