اخبار

بررسی وضعیت استفاده از مواد نیروزا و مکمل های ورزشی غیر مجاز در دومین کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان

بررسی وضعیت استفاده از مواد نیروزا و مکمل های ورزشی غیر مجاز در دومین کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان

 

     دومین جلسه  کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان  به همت دبیرخانه کارگروه دانشگاه به ریاست مهندس الهی تبار معاون سیاسی وامنیتی استانداری و به دبیری دکتر مرادی ریاست دانشگاه و مشارکت سایر مدیران ارشد استان چهارشنبه بیست وسوم مردادماه در سالن امید استانداری برگزار شد.

در ابتدا دبیر جلسه به بیان اهداف  ودستور کارهای جلسه پرداخت و سپس دکتر حسین بیگلری رییس دبیرخانه کارگروه گزارش جامعی از روند اجرای مصوبات جلسه قبل ارائه نمودکه با تاکید وی مقرر گردید دفتر امور اجتماعی استانداری پشتیبانی و مکاتبات لازم به منظور پیگیری عقد تفاهم نامه های اجرایی با سایر سازمانها توسط مجری سند جامع سلامت  استان به عمل آید.

در ادامه این نشست معاون امور بهداشتی گزارشی از وضعیت بیماریهای مشترک بین انسان  وحیوان با محوریت بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو  وهمچنین گزارشی از نحوی استقرار برش استانی سند ملی تغذیه و امنیت غذایی کشور در استان را ارائه نمود که در همین راستا مقرر شد برنامه های آموزشی با همکاری صدا وسیما در اولویت اقدامات قرار گرفته و در کلیه شهرستانهای استان تیم جلوگیری از کشتار غیر مجهز دام با محوریت دامپزشکی ، نیروی انتظامی وهمکاری سایر سازمانها ی مرتبط اقدامات لازم را به عمل آورده و همچنین پیگیری لازم جهت تجهیز کشتارگاهها به سالن پیش سرد وتکمیل و نو سازی ناوگان حمل ونقل گوشت به عمل آید.

همچنین مصوب شد کلیه سازمانهای مرتبط تا پایان مهر ماه سال جاری برنامه عملیاتی خود را تا سال 1404 در خصوص سند ملی تغذیه  مشخص و اعلام نمایند .

 در ادامه به پیشنهاد رییس دبیرخانه کارگروه سلامت وامنیت غذایی دانشگاه در راستای استقرار سند ملی تغذیه مقرر گردید دبیرخانه کارگروه با همکاری سایر سازمانها ی ذیربط گزارش در خصوص وضعیت استفاده از مواد نیرو زا و مکمل های ورزشی غیر مجاز وعوار ض مربوطه را تهیه و در جلسات آتی کارگروه ارائه نماید.

در خاتمه مصوب گردید فرمانداران نسبت به برگزاری جلسات کارگروه تخصصی سلامت وامنیت غذایی شهرستان پیگیری لازم را به عمل آورند.

۲۶ اَمرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۵۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید