با تغییر ساختار معاونت اجتماعی تمام مسئولیت ها و وظایف آن کماکان با قوت ادامه دارد

با  تغییر ساختار معاونت اجتماعی تمام مسئولیت ها و وظایف آن کماکان با قوت ادامه دارد

دکتر عبدی : با  تغییر ساختار معاونت اجتماعی تمام مسئولیت ها و وظایف آن کماکان با قوت ادامه دارد و پیگیری بخشی از امور مربوطه به آن با تولی حوزه ریاست دانشگاه از دبیرخانه کارگروه سلامت وامنیت غذایی درخواست می گردد.

مشاور و رییس دفتر ریاست دانشگاه در کارگاه توانمند سازی راه اندازی واستقرارکانون سلامت محله وخانه مشارکت مردم گفت کانون سلامت محلات پل ارتباطی میان مردم و دولت برقرار کرده است که

تاکنون در جامعه کمتر به آن اهمیت داده شده است .

در این کارگاه که همزمان با  دور دوم انتخابات خانه مشارکت مردم توسط کارگروه سلامت وامنیت غذایی استان  جهت روسای مراکز بهداشت شهرستان ی تابعه وکارشناس رابط  برنامه و روسای خانه مشارکت مردم هر شهرستان  سی ام تیر ماه در سالن اجتماعات بوستان برگزار شد دکتر عبدی با اشاره به اینکه توانمند سازی اجتماعی می تواند در کاهش روند بیماریها موثر باشد  گفت بایستی تلاش کرد از بستر بار بیماری وسلامت راکنترل کرد.

وی افزود کانون های سلامت محلات تنها تشکل غیرسیاسی وغیر دولتی است که می تواند  فعالیت هایش پیامدهای خوبی را درجامعه در جامعه به همراه داشته باشد.

در این نشست دکتر بیگلری رییس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت وامنیت غذایی اهمیت تشکیل خانه مشارکت مردم در شهرستانها مطابق با شیوه نامه اجرایی نظامنامه جامع سلامت را بیان کرد.

در ادامه دکتر رامین رضایی رییس اداره تامین وارتقای سلامت نیز اهمیت توانمند سازی وافزایش آگاهی ، مسئولیت پذیری ومشارکت داوطلبانه وفعال آحاد جامعه ونقش وحمایت سازمان ها ونهادهای اجتماعی در تشکیل  وساماندهی کانون های سلامت محله در راستای پذیرش اجتماعی وتامین ، حفظ وارتقای سلامت را عنوان کرد.

در انتخابات دور دوم خانه مشارکت  به قید آرا دکتر مولاداد حسینی  به عنوان رییس  خانه مشارکت  استان و خانم مریم مسرور نیز به عنوان نایب رییس خانه مشارکت  استان انتخاب شدند.

در خاتمه  با اهدای هدیه از فعالین در عرصه کانون سلامت محلات وخانه مشارکت مردم تقدیر به عمل آمد.